Ужас! И треньорът на Бешикташ отписа Деле Али


Ужас! И треньорът на Бешикташ отписа Деле Али
Снимка: Getty Images

1269 0

Изумителният спад в кариерата на бившата звезда на Тотнъм - Деле Али, продължава с огромни темпове. Някога смятаният за една от най-големите надежди на английския футбол играч не успява да се докаже в турската Суперлига.

Към момента 26-годишният състезател е играл едва 575 минути с екипа на своя Бешикташ, в които реализира 2 попадения. Али подписа с "черните орли" през ноември миналата година, но така и не успява да покаже желаното от треньора Шенол Гюнеш.

Именно специалистът не скри, че не е доволен от видяното от своя възпитаник. Под ръководството на Гюнеш, след треньорската рокада през октомври, халфът записа само 4 мача.

"Не мисля, че Деле Али заслужава да играе в момента. Дали ще го изпратим обратно в Евертън е нещо друго и не е темата в момента. Очакваме от него да помогне на отбора, но мислим, че до момента не го прави. Ще преценим какво ще правим с него и клуба" коментира наставникът, цитиран от "Express".

А ето как само преди месеци Али бе посрещнат в Турция (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички