Искрите започнаха да прехвърчат: Анчелоти "затапи" по класически начин Шави


Искрите започнаха да прехвърчат: Анчелоти "затапи" по класически начин Шави
Снимка: Getty Images

1265 0

Малко повече от 24 часа остават до началото на финала за Суперкупата на Испания, който се провежда в Рияд, Саудитска Арабия. На "зеления килим" излизат Реал Мадрид и Барселона, като и двата тима ще се борят за първа титла за сезона. "Ел Класико" се очаква с голямо нетърпение, а напрежението между двата щаба започна да нараства. 

Двамата треньори - Карло Анчелоти и Шави дадоха своите пресконференции и не пропуснаха да се "захапят". Е, всъщност испанецът се опита да нападне тима на Реал Мадрид, казвайки по изтънчен начин, че "кралете" не практикуват хубав футбол: " В Барса имаме задължението да печелим като играем добре. За Мадрид.. не съм много сигурен", коментира лидерът на каталунския тим. 

Италианският специалист Анчелоти, който изведе Реал до Шампионска лига и Ла Лига през 2021/2022, не остана безмълвен по темата и веднага побърза да отговори на колегата си: " Всеки отбор има своите изисквания: Едни печелят титли, а други - играят добре."

А ето какво още каза Карло Анчелоти преди финала за Суперкупата на Испания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички