"Искаше да ме убие": Жена нападна хърватското изкушение Ивана Кнол заради мъжа си


"Искаше да ме убие": Жена нападна хърватското изкушение Ивана Кнол заради мъжа си
Снимка: GettyImages

1336 0

Най-популярната фенка от изминалото Световно първенство в Катар - Ивана Кнол, разказа за неприятна случка, в която е била замесена, докато се радвала на своята почивка.

Какво се е случило?

Хърватската красавица споделя за инцидента в своя Инстаграм профил. Там тя разказва как жена я атакувала, а причината за това бил нейният мъж, който я заглеждал.

Скандалът се разиграл в гръцкия остров Миконос, където моделът се отдаде на ваканция. Бившата Мис Хърватия е добре позната с любовта си към футбола. Нейни кадри от стадионите в Катар непрестанно обикаляха социалните мрежи по време на провелия се там през миналата зима Мондиал.

Ето какво пише Кнол за нападението в социалните мрежи:

"Снощи, докато си пиех чай с моите приятели, мислейки си, че не се нуждая от охрана в тази красива и безопасна страна, бях атакувана от непозната жена на около 40-годишна възраст.

Причината да го стори е, защото нейното момче ме било погледнало, когато съм влязла в бара. Чакала е сама 3 часа в заведението, докато приключа, за да излезе и да ме нападне. Дори не я разпознах вътре. За щастие двамата ми приятели я хванаха и я задържаха далеч от мен, защото не искаха да я наранят.

Едва я удържаха, тъй като беше много луда и каза, че иска да ме убие. Добре, че полицията дойде и я арестува. Не пиша това, за да ви разкажа история. Искам да ви попитам, дами, какво по д**олите не е наред с вас"?

Това далеч не е първият път, в който Кнол бива нападната на публично място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички