Ивана се жалва, че не може да намери правилния: Аз съм магнит за токсични з@#$&ци


Ивана се жалва, че не може да намери правилния: Аз съм магнит за токсични з@#$&ци
Снимка: Instagram

2091 0

Най-красивата почитателка на националния отбор на Хърватия - Ивана Кнол, създаде същински фурор на Световното първенство в Катар. Сега обаче хърватката се жалва, че не може да намери правилния човек до себе си.

"Аз съм магнит за токсични з@#$&ци. Имам една история, бях с бившия ми приятел. Не помня много скандала, не помня причината за него, но се скарахме жестоко", споделя Ивана за "Daily Star".

"Бяхме в моя апартамент в Загреб и се скарахме. След това той тръгна по стълбите и исках да го хвана, но той беше по-бърз от мен. Тогава прескочих половин етаж и почти му счупих коленете, защото скочих върху него, за да го спра".

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА НАШАТА ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ПИЩНАТА ИВАНА КНОЛ

"След това се върнахме в апартамента, защото той искаше да се успокоя. Но взех и двата ни телефона и ключа от апартамента и ги хвърлих от балкона и нито не можехме да излезем, нито да се обадим на някого, за да ни измъкне", добави хърватката.

Припомняме, че Ивана се превърна в истинска сензация по време на Мондиала в Катар. Тя успя да привлече вниманието на фотографи, модни агенции и феновете по стадионите с външния си вид. Благодарение на престоя си в Близкия Изток тя събра милиони последователи в Instagram, като към днешна дата вече е с над 3,5 милиона такива.

Съвсем наскоро пък Ивана разкри, че е голяма почитателка на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички