ПСЖ - Анже по ТВ: Къде да гледаме мача от 18-ия кръг на френската Лига 1?


ПСЖ - Анже по ТВ: Къде да гледаме мача от 18-ия кръг на френската Лига 1?
Снимка: Getty Images

2770 0

Довечера (11 януари) френският гранд ПСЖ е домакин на Анже в двубой от 18-ия кръг на местната Лига 1!

Парижани са лидер във временното класиране с актив от 44 точки след първите 17 кръга. Днешните гости са на последното 20-о място и са спечелили едва 8 пункта.

За последно ПСЖ надви Шатору на 1/32-финалите за Купата на Франция и записа победа с 3:1 на 6 януари. Анже също преодоля тази фаза в надпреварата, след като се наложи с дузпи над Страсбург.

Последната среща на тези два отбора датира от 20 април 2022 година - тогава ПСЖ спечели три точки като гост след класически успех с 3:0 (33 кръг на първенството).

Днес Кристоф Галтие няма да може да разчита на контузените Марко Верати, Преснел Кимпембе, Нуно Мендеш и Ренато Санчес. Ашраф Хакими е наказан заради натрупване на жълти картони, а Килиан Мбапе е получил почивка. Лионел Меси и Неймар обаче се очаква да бъдат на терена!

*Двубоят ще стартира в 22:00 ч. (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на ПСЖ - Анже НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички