Интер се отдалечи от титлата в Серия А с късен автогол срещу Монца


Интер се отдалечи от титлата в Серия А с късен автогол срещу Монца
Снимка: GettyImages

1248 0

Интер завърши наравно в 17-тия кръг на Серия А с Монца - 1:1. По този начин италианският колос пропиля спечелините точки от миналия кръг срещу водача Наполи и прекъсна серията си от четири поредни победи.

За "змията" се разписаха Дармиан и Мартинес в 10-тата и 22-рата минута, докато попадението за домакиите бе дело на Чурия броени секунди след първото в двубоя. Големият герой за домакините обаче бе Калдирола, след като вкара дълбоко в добавеното време на двубоя. При попадението обаче останаха съмнения, че кълбото се е отклонило от Дъмфрис.

По този начин италианският колос вече изостава на седем точки от първия Наполи - 41 пункта. Дебютантът в Калчото пък е 14-и с 18 точки.

Към края на двубоя всичко изглеждаше предизвестено след аванса от попадение за Интер, но всичко се обърка в самия край на срещата. При ситуация в третата от общо пет добавени минути гостите се оказаха неподготвени за случващото се и Онана допусна изравняване.

По любопитно е, че минути по-рано гостите стигнаха до отменено попадение, а Мартинес малко по-късно нацели и страничната греда. След изравняването пък опитите бяха на сметката на новаците, които в рамките на секунди можеха да оформят и пълен обрат.

Следете всичко най-интересно от Серия А със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички