Специална клауза в контракта на Лео Меси с Интер Маями го прави "недосегаем"?


Специална клауза в контракта на Лео Меси с Интер Маями го прави "недосегаем"?
Снимка: Getty Images

13461 0

Лионел Меси стартира страхотно с Интер Маями, извеждайки тима от Флорида до трофей със своите страхотни изяви. Аржентинецът обаче се превърна в обект на спекулации за наказания от МЛС поради факта, че не обръща внимание на медиите след мачове, но всъщност нещата не са така, както изглеждат.

Меси е "недосегаем"... за медиите

След мачовете на Интер Маями със Ню Йорк Ред Бул и Синсинати в МЛС, Лионел Меси не е спазил основно задължение, а именно - да остане и да обърне внимание на медиите за отзив след мача. Обикновено подобен ход в американската лига се наказва с глоба, но при Меси ситуацията стои по коренно различен начин.

Според източник на "The Athletic" Меси не е нарушил абсолютно никакво правило, тъй като неговите представители са се разбрали с Интер Маями и МЛС за това той да не е длъжен да дава интервюта след всеки мач. Съобщава се още, че всичко около тази клауза в договора му все още подлежи на обсъждане между двете страни.

7-кратният носител на "Златната топка" обаче даде интервю за "Apple TV", чрез преводач, след дебюта си срещу Круз Азул миналия месец. Това негово действие показва, че той може да поеме така наречените "медийни задължения" в бъдеще, когато се счете за подходящо.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Какво да очакваме в сблъсъка Филип Кръстев - Лионел Меси в МЛС?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички