Играч на Галакси: Трудно се играе срещу Ибрахимович, но още по-трудно е с него


Играч на Галакси: Трудно се играе срещу Ибрахимович, но още по-трудно е с него
Снимка: Getty Images/Guliver

2009 0

Животът за Лос Анджелис Галакси след Златан Ибрахимович е много по-добър. Поне така смята полузащитникът на тима Себастиан Летжет, който така и не обясни добре защо прави подобно заключение. Според футболиста обаче е било много трудно да бъдеш съотборник с шведската звезда, която в момента отново носи фланелката на Милан.

"Определено сега има по-добро усещане. Що се отнася до химията, тя ще се изгради с времето. С него не можеш да бъдеш свободен. Беше супер разочароващо. Чувстваш се, че искаш буквално да свалиш бутоните си и да напуснеш терена", заяви Леджет пред "BSI:The Podcast".

"Трудно е да играеш срещу него, но е по-трудно да играеш с него", допълни халфът, който бе запитан за момента срещу ФК Лос Анджелис, когато Ибрахимович го изтласка от стената на Галакси при свободен удар. "За мен е пълно безумие това да го направи някой от съотборниците ви. Пълно безумие", отсече американецът, според когото моментът е бил сред онези, в които Златан е показал истинската си същност. А какво интересно признание за ролята на Ибрахимович в Милан направи треньорът Стефано Пиоли вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички