Ибрахимович с любопитно признание: През лятото отказах на Милан, не исках да продължа


Ибрахимович с любопитно признание: През лятото отказах на Милан, не исках да продължа
Снимка: Guliver/GettyImages

1934 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи любопитно признание за това лято. Шведът първоначално не е искал да подновява договора си с "росонерите" и дори е отказал на Стефано Пиоли. Впоследствие обаче размислил и преподписал.

"През лятото Пиоли ме попита какво искам да правя. Казах му: "Стига толкова, няма да продължа". Притеснявах се за саможертвите и си мислех за семейството ми в Швеция. Ако направя още една година като тези шест месеца, то тогава - не. Пиоли ми отвърна: "Уважавам решението ти". На следващия ден обаче той отново ми се обади: "Не е толкова просто. Вчера те пуснах твърде лесно. Ако не останеш тук, нещата ще са различни". Отговорих му: "Тренер, направих своя избор".

"Отидох на почивка. Замислих се за договора, но на тази възраст той е безполезен. Нуждая се само от уважение и ценности. Предизвикателството обаче беше красиво и трудно. Помислих си, че не искам да изпитвам съжаление след това. Затова се обадих на Мино Райола и му заръчах: “Уреди всичко, нека продължим" - разказва Ибрахимович.

Нападателят е обнадежден от представянето на неговия отбор и вижда светло бъдеще за него. Към момента Милан е първи във временното класиране на Серия А, а Златан оглавява листата при голмайсторите. Към момента обаче Ибрахимович е контузен и изпуска важни мачове за Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички