Ибрахимович: Не бих оставил Меси да бие решаваща дузпа


Ибрахимович: Не бих оставил Меси да бие решаваща дузпа
Снимка: Getty Images/Guliver

2539 0

Милан все още може да разчита на Златан Ибрахимович, въпреки че шведът е на 39 години. Нападателят показва висока класа и е сред водещите фигури на "росонерите". Той бе запитан за бившия си съотборник Лионел Меси, когото постави в идеалните си 11 и дали ще му даде на него да изпълнява дузпите, ако са в един отбор.

Ибра показва и че е готов да носи отговорност. "Бих поел дузпите на 100 процента. Аз съм капитан на "този отбор на мечтите", решавам кой ще изпълни дузпите. Бих взел първите три, след това ще му оставя една, след това щях да взема следващите три и следващата за него" каза Ибрахимович в интервюто си за УЕФА.

Изключителната форма за отбелязване на голове на Ибрахимович този сезонпостави "росонерите" в позиция, в която те се считат за легитимни претеденди за титлата. "Аз съм на 39 и с това, което направих, вече нямам задължение да работя, но все още изпитвам тази страст към това, което правя. Моментът, в който играчът надхвърли 30, трябва да бъде, когато започне да слиза и да се откаже. Над 30 е, когато започнах да ставам още по-добър.", каза той. Към момента обаче Ибрахимович е контузен и изпуска важни мачове за Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички