И отново: Меси няма да играе за Аржентина


И отново: Меси няма да играе за Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

2815 0

Лионел Меси отново няма да играе за аржентинския национален отбор и засили спекулациите, че ще се откаже окончателно от мъжката гарнитура на "гаучосите". След като не игра в контролите срещу Гватемала и Колумбия, сега Ла Пулга няма да вземе участие срещу Бразилия в Рияд и след това срещу Ирак. Новината беше обявена от новия селекционер на тима Лионел Скалони.

"Меси няма да попадне в състава за контролите срещу Бразилия и Ирак. Аз съм разговарял няколко пъти с него. Всички знаят, че се намирам в отлични отношения с него", коментира Скалони.

"Меси няма да бъде повикан за предстоящите мачове. Така е най-добре на този етап. Има момчета, които искам да видя в игра и които са бъдещето на Аржентина и това е най-важното", каза още Лионел Скалони.

За последно Лионел Меси игра за Аржентина на Световното първенство по футбол, след което именно той отнесе сериозна част от критиките за трагичното представяне на "гаучосите". Междувременно Лео има да решава други проблеми, защото има сериозен скандал в Барселона - какъв е той, четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички