Висшата лига си има своя Меси - Еден Азар направи на пух и прах отбраната на Ливърпул (ВИДЕО)


Висшата лига си има своя Меси - Еден Азар направи на пух и прах отбраната на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1540 0

Отборът на Челси успя да нанесе първа загуба на Ливърпул късно снощи в мач от турнира "Карабао Къп". "Сините" надделяха над своя съперник след пълен обрат в мача, триумфирайки с 2:1. Така отборът на Маурицио Сари продължава напред в турнира, докато пътят на "червените" в турнира бе прекратен.

Голямата звезда за "сините" в мача безспорно бе белгийското крило Еден Азар. Играчът влезе като резерва в 56-ата минута на двубоя и със своята магия успя да донесе крайния успех на своя отбор. В 85-ата минута именно белгиецът отбеляза победния гол за лондончани, вдигайки на крака гостуващите фенове зад вратата на Миньоле.

Азар елиминира общо петима играчи на "червените" при нападението на своя отбор, разменяйки двойно подаване със съотборник, а в края на своя пробив отправи неспасяем удар по посока на вратата на Миньоле. Попадението на белгиеца бе сравнено с играта на голямата звезда на Барселона Лионел Меси, като дрибълът на играча определено наподобява стила на игра на аржентинеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички