Христо Стоичков се "потупа по рамото" заради Европейското по футбол


Христо Стоичков се "потупа по рамото" заради Европейското по футбол
Снимка: принтскрийн

1595 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков побърза да се самопохвали преди финала на Европейското първенство по футбол. Повод за "потупването по рамото" е фактът, че Камата е познал точно кои ще са финалистите, и то след изиграването на осминафиналите на Евро 2020. 

Той използва момента, за да изрази своето впечатление от случващото се по време на турнира и надеждата си, че финалът ще е още по-драматичен от битките, които се получиха по време на полуфиналите, и двете от които не бяха решени в редовните 90 минути. 

"Още след осминафиналите познах кой ще е на "Уембли" в неделя!😉 Страхотни драми, страхотен футбол!👏Браво на Италия и Англия! Браво на Испания и Дания!💪Очаквам още по-страхотен финал!", написа Стоичков в социалната мрежа "Фейсбук". 

Неговата прогноза е много добра, разбира се, но никой явно не може да се бори с разбиранията на футболния професор Карло Анчелоти, който още преди елиминациите в турнира категорично заяви, че Италия - Англия ще е финалът на Евро 2020

Въпреки че успешно прогнозира двата тима, които ще стигнат до финал, залагайки на тях след фазата на осминафиналите, Христо Стоичков имаше съвсем различен фаворит на Европейското преди то да започне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички