Христо Стоичков презентира "Историята" пред 50 милиона души в САЩ


Христо Стоичков презентира "Историята" пред 50 милиона души в САЩ
Снимка: printscreen

2104 0

Легендарният българин Христо Стоичков достигна до още милиони чрез своята автобиография - "Историята". След като стана ясно, че Барселона ще продава книгата му в официалните си магазини, сега Камата я представи пред аудитория от 50 милиона души.

Това се случи в праймтайма на телевизионния гигант гигант - най-гледаният испаноезичен канал в САЩ и Латинска Америка - TUDN. Българинът разказа някои интересни истории от книгата, като отново засегна момента, в който му е било забранено да играе футбол.

Христо Стоичков вече даде и интервюта за водещи медии в Испания като Mundo Deportivo и Мarca, като популярнотстта на "Историята" продължава стремглаво да расте. "Представям книгата си в най-гледаната спортна испаноезична телевизия TUDN USA! Исках всички българчета да прочетат как един младеж от Пловдив е изпълнил мечтата си. 70 000 тираж имаме в родината ми! Вече вярвам, че "Историята" ми на испански и английски ще стигне до милиони в цял свят" - похвали се той в социалната мрежа Facebook.

В едно от интервютата си в Испания Стоичков говори за Роналд Куман, случилото се с Луис Суарес и кой ще спечели Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички