Хавиер Ернандес-Чичарито през сълзи: Много е трудно, не съм виждал децата си от година (ВИДЕО)


Хавиер Ернандес-Чичарито през сълзи: Много е трудно, не съм виждал децата си от година (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3081 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид и настояща такава на ЛА Галакси - Хавиер Ернандес - Чичарито, разкри в прочувствено интервю, че е далеч от двете си деца Ноа и Нала повече от година. 

Това е така поради раздялата на нападателя с бившата му жена Сара Коен. Две години по-късно 33-годишният футболист коментира със сълзи на очите ситуацията, в която се намира.

"Не исках хората да знаят, но да, те са двете същества, които обичам най-много в този свят. Бих се радвал нещата да бъдат различни. Те обаче са такива и остава единствено да се поуча от тях", коментира Ернандес пред Хорхе Рамос.

"Много е трудно (да бъде далеч от тях). Не съм го показвал, но през тези две години хората говореха за мен, че съм лош баща, докато си нямат идея защо не съм публикувал нищо. Как могат да знаят дали съм добър баща, или не?

Да, изпитах много болка, много. Не бях най-добрият партньор, който трябваше да съм. Не бях най-добрият баща, който исках да бъда. Не бях добър приятел и не бях прекрасният човек, който исках да съм", допълни Хавиер. 

Видимо разстроен той бе попитан от Рамос да сменят темата и да поговорят за футбола, на което Чичарито отговори с "Да, моля".

Вижте къде близо до България може да заиграе скоро бившият нападател на Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички