Бивш играч на "кралския клуб": Ще празнувам, ако вкарам на Реал


Бивш играч на "кралския клуб": Ще празнувам, ако вкарам на Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

3146 0

Бившият играч на Реал Мадрид - Хавиер Ернандес (Чичарито), призна, че ако се разпише срещу "белия балет", ще отпразнува гола си, въпреки миналото си на "Сантиаго Бернабеу". Мексиканецът е част от Севиля. Андалусииците посрещат "кралския клуб" на "Рамон Санчес Писхуан" тази неделя от 22:00 часа българско време.

"Ако играя и вкарам, ще отпразнувам гола, както съм празнувал всеки път, когато съм вкарвал на свой бивш клуб. Не се отнася до липса на уважение. Празнуването на гола не би значело, че Реал Мадрид не е специален клуб за мен" - заяви Чичарито, след което коментира първия си гол от пряк свободен удар: "Това е първият гол от пряк свободен удар в моята кариера. Прекарах месеци в тренировки и си казах: "защо не?" - завърши 31-годишният нападател.

През седмицата "белите" записаха тежко поражение с три безответни гола от ПСЖ в първи мач от груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига. Звездите на френския шампион - Килиан Мбапе и Неймар пропуснаха мача. И двамата са трансферни цели на Реал, но въпреки това бяха уловени да се радват щуро при един от головете за парижани. Вижте видеото - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички