Хари Кейн: Кристиан е в сърцата на всички ни


Хари Кейн: Кристиан е в сърцата на всички ни
Снимка: Getty Images

1727 0

Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн заяви, че се надява да се види с бившия си съотборник в Тотнъм Кристиан Ериксен след края на европейското първенство по футбол. Нападателят коментира, че тази случка напомня колко бързо могат да се променят нещата в живота.

"Очевидно да гледате какво се случи миналата седмица с Ериксен беше наистина трудно. За щастие Кристиан е жив и изглежда се справя добре. Не съм имал никакъв контакт с него лично, но жена ми е говорила с неговата и от това, което разбирам, всичко върви по добър път."

"Кристиан е в сърцата на всички ни. Не само на нашия отбор, но и на цялото футболно семейство. Случката е напомняне за това колко бързо нещата могат да се променят в живота. Никога не приемайте нещата като даденост. Искам да му пожелая всичко най-добро. Надявам се да го видя скоро лично", заяви Хари Кейн.

Запитан дали ще посвети гола си на Ериксен, ако се разпише в срещата с Шотландия, Кейн отговори: "Първо ще трябва да отбележа гол, преди да се сетя за нещо подобно. Ще видим какво ще се случи. Кристиан е добър приятел. Най-важното е, че знае, че всички мислим за него и очевидно е, че той се подобрява от ден на ден".

Вижте всичко най-интересно преди двубоя на Англия с Шотландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички