Халф ще пази вратата на Ривър Плейт в мач от Копа Либертадорес тази нощ


Халф ще пази вратата на Ривър Плейт в мач от Копа Либертадорес тази нощ
Снимка: Getty Images/Guliver

1000 0

Полузащитникът Енцо Перес ще застане на вратата на Ривър Плейт в мача им срещу колумбийския Санта Фе от груповата фаза на Копа Либертадорес тази нощ, съобщават медиите в Аржентина.

В последните дни има бум на COVID-19 в Ривър Плейт, който засегна голяма част от играчите от първия отбор. И четиримата вратари на аржентинския гранд са под карантина след положителни проби за коронаивирус, а според информациите от клуба са подали молба до КОНМЕБОЛ да регистрират други двама вратари за участие в турнира, но тя е била отхвърлена.

Поради това Перес, който все още се възстановява от контузия на сухожилие, бе забелязан да тренира на вратарския пост вчера и ще застане на вратата срещу Санта Фе. Аржентинският тим има проблем да намери 11 човека, с които да излезе за мача, поради което Хавиер Пинола, който се възстановява от двойна фрактура на ръката, ще бъде сред титулярите, въпреки че все още не е напълно възстановен.

Ривър Плейт записа една победа и три равенства в първите си четири мача в група D на Копа Либертадорес и заема второ място в класирането с шест точки, две по-малко от лидера Флуминензе, който е изиграл мач повече.

Двубоят между Ривър Плейт и Санта Фе ще започне в 3:00 часа сутринта в четвъртък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички