В Гърция ахнаха: Вярват в титлата на ПАОК, към която Кирил Десподов ги води


В Гърция ахнаха: Вярват в титлата на ПАОК, към която Кирил Десподов ги води
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

3219 0

Българският национал Кирил Десподов продължава да прави фурор в Гърция и да дърпа напред ПАОК в битката за титлата в гръцкото първенство. Нападателят реализира и двата гола при успеха над Панатинайкос при победата с 2:1. Успех, който изкачи тима на върха в класирането, а фенове и медии изпаднаха в екстаз от представянето му.

В Гърция са възхитени от Кирил Десподов - вярват в титла на ПАОК

"С Кирил Велики начело", написаха от "Sport24.gr", които подчертават, че е крайно време съвсем сериозно да се вземат под внимание заканата от страна на ПАОК за титлата през този сезон. Те са категорични, че трансферът на Кирил Десподов е най-добрата сделка от гръцки отбор през миналото лято.

Кирил Десподов се превръща в любимец в Гърция

"Трябваше да се убедят и онези, последните... невярващи, които може би все още се съмняват в ПАОК и колко сериозен претендент за шампионата е. Отборът на Разван Луческу премина успешно първия стрес тест, показвайки, че притежава качеството и характера, необходими, за да стигне докрай", допълва изданието.

За пореден път се отбелязва и ролята на Луческу, който съумя да изгради отбор, в който всеки се чувства важен и ценен. Подбира правилно състава, а дори и тези на пейката успяват да се включат добре в правилния момент.

Топ трансферът в гръцката Суперлига

"Кирил Велики от ПАОК. За българина не бива да има съмнение, че той е топ трансферът на гръцки отбор през миналото лято. Десподов показва във всеки мач, че е футболист с високо качество, със силно изпълнителско умение, което прави разликата. През лятото ПАОК инвестира и доведе в Гърция футболист, който се развива като главен герой на лигата.

За пореден път изборът на румънския селекционер бе оправдан, като българинът беше главният герой в мача за своя тим, като в пореден мач отбеляза и то не кой да е, а в топ дерби - двете попадения на ПАОК", не спират с похвалите от южната ни съседка след поредните му два гола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички