Бъдещ футболист на Реал Мадрид "избухна" с 2 гола при епичен обрат в Бразилия (ВИДЕО)


Бъдещ футболист на Реал Мадрид "избухна" с 2 гола при епичен обрат в Бразилия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

891 0

17-годишният нападател на Палмейрас - Ендрик, отбеляза два гола за своя отбор в епичен обрат при гостуването на Ботафого от 31-вия кръг на бразилската Серия А!

До почивката домакините, които са на първо място във временното класиране, поведоха с 3:0 чрез голове на Карлуш Едуардо, Че Че и Жуниор Сантош. 

В 49-ата минута Ендрик върна едно попадение след индивидуален пробив и завършващ удар с левия крак. В 76-ата Адриелсон от Ботафого получи директен червен картон, а седем по-късно тимът профука дузпа, с която можеше да дръпне с 4:1.

В 84-тата минута Ендрик намали на 2:3 с шут с левия крак от границата на наказателното поле, а в 89-ата Хосе Лопес изравни до 3:3. Дълбоко в добавеното време на сблъсъка защитникът Мурило осъществи пълния обрат до 4:3 и така донесе победата на Палмейрас!

*Ботафого е лидер в Серия А с актив от 59 точки, докато Палмейрас е втори с 56 пункта, но и един изигран мач повече. Сезонът в Бразилия се състои от 38 кръга.

*Припомняме, че Ендрик бе закупен от испанския гранд Реал Мадрид за сумата от 37.5 милиона евро (според "Transfermarkt") и ще се присъедини към него през лятото на 2024-та година, когато вече ще е навършил пълнолетие (рожденият му ден е на 21-ви юли).

Ето и репортаж от Ботафого 3:4 Палмейрас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички