Горещо: Джорджина на Кристиано Роналдо се върна в Европа и обра погледите с провокативни пози (СНИМКИ)


Горещо: Джорджина на Кристиано Роналдо се върна в Европа и обра погледите с провокативни пози (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

9134 0

Любимата на легендарния Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, се радва на прекрасна ваканция, заедно със своята половинка. Испанката с аржентински корени сподели снимка на цялото семейство, прекарващо почивните дни в Италия.

Дълъг сезон

Всички отмарят след емоционалната за португалеца кампания, в която се случи големият скандал и напускането на Манчестър Юнайтед, драматичното отпадане от Световното първенство в Катар и напълно новата и изненадваща стъпка с преминаването в саудитския Ал Насър.

Голмайсторът се присъедини към националния тим на своята родина след края на сезона в Саудитска Арабия, за да се включи в квалификациите за Евро 2024 г. Така той реализира и своя рекорден гол номер 200 с екипа на "мореплавателите" в мача им срещу Исландия.

Заслужена почивка

Вместо да отпътуват обратно към Близкия Изток, двойката реши да прекара време в страната, в която нападателят прекара 3 години от славната си кариера. Джорджина, Кристиано и петте им деца - Роналдо младши, Ева Мария, Алана Мартина, Матео и Бела Есмералда отплаваха с яхта в Италия.

Жената в живота на Роналдо реши да публикува снимки от почивката в своя "Инстаграм" профил. Сред тях се виждат малчуганите, футболистът, както и самата тя. Част от фотосите на изваяното тяло на Джорджина повишиха градусите в социалните мрежи.

Самата тя често търпи критики за провокативни кадри, които споделя пред феновете си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички