Гонсало Игуаин заяви категорично: Настръхвам, когато се връщам назад в кариерата ми


Гонсало Игуаин заяви категорично: Настръхвам, когато се връщам назад в кариерата ми
Снимка: Getty Images

1749 0

Бившият нападател на редица европейски грандове като Реал Мадрид, Челси и Ювентус - Гонсало Игуаин, заяви пред официалния сайт на сегашния си отбор - Интер Маями, че не съжалява за нищо, което му се е случило до момента в професионалната му кариера. 

"Бях на 19, когато се запознах с Роберто Карлош, който ме посрещна с много любов. Той заедно Роналдо, Бекъм, Раул, Ван Нистелрой, Касияс, Канаваро ме взеха под крилото си и ми помогнаха много да се впиша в цялостната обстановка", сподели аржентинецът.

"Не мисля, че съжалявам за нещо в моята кариера. Винаги, когато върна лентата назад, настръхвам и се наслаждавам на моментите ми като професионалист. Имах възможността да играя редом с велики играчи, няма да ми стигне цял ден, за да изброя техните имена", добави таранът.

34-годишният футболист впечатли с представянията си за Наполи в периода 2013-2016 година, където отбеляза 91 попадения в 146 мача. След това обаче формата му спадна и последвалите му изяви за Ювентус, Челси и Милан не бяха от най-добрите.

Бившият аржентински национал се присъедини от сформирания от Дейвид Бекъм отбор на Интер Маями през 2020 година и до ден-днешен се подвизава в САЩ. Въпреки не най-добрата раздяла с футбола на Стария континент, Игуаин със сигурност остави своя отпечатък върху най-великата игра на тази планета.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Игуаин неотдавна за Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички