Главозамайваща оферта към Жозе Моуриньо може отново да го направи треньор на Кристиано Роналдо


Главозамайваща оферта към Жозе Моуриньо може отново да го направи треньор на Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

2092 0

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е получил главозамайваща оферта от Саудитска Арабия. На португалеца му е било предложена сумата от 120 млн. евро за 2 години.

Жозе Моуриньо отново може да е треньор на Кристиано Роналдо

Според Corriere dello Sport двугодишната оферта, 60 милиона евро за всяка кампания, е пристигнала директно от висши служители във футбола на Саудитска Арабия за треньор или на националния отбор, или на клуб като Ал Насър или Ал Ахил.

Националният отбор на Саудитска Арабия, воден от Ерве Ренар, шокира света с победата над Аржентина на Световното първенство в Катар. Френският треньор напусна ролята си след турнира и пое работата като треньор на Франция при жените.

Ал Насър взе Кристиано Роналдо със свободен трансфер през януари, подписвайки с него невероятно доходоносен договор за две години и половина. Последните съобщения в медиите също предполагат, че са подготвили оферта от общо 400 милиона евро към Лионел Меси, чийто договор с Пари Сен Жермен изтича през юни.

Моуриньо вече е обсъдил офертата от 120 милиона евро със своя щаб, откъдето е получил мнения. Вътрешният дебат продължава, като някои вярват, че офертата и невероятната заплата са огромен шанс.Португалският треньор обаче би искал да остане в Рома и сега чака среща със собствениците преди да вземе каквото и да е решение. Съвсем наскоро пък се появи информация, че вече се търси заместникът на Моуриньо в Рома.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички