Жозе Моуриньо не се интересува от други оферти - иска да остане Рома


Жозе Моуриньо не се интересува от други оферти - иска да остане Рома
Снимка: Getty Images

1634 0

Наставникът на италианския гранд Рома Жозе Моуриньо няма намерение да си тръгва от "Олимпико" въпреки спекулациите, които го свързват с поемането на редица европейски грандове, твърди "Corriere dello Sport".

Изданието пише, че португалецът е взел решение, че ще остане в Рома през следващия сезон и ще изпълни договора си до юни 2024, а след това най-вероятно ще седне на масата за преговори, за да удължи контракта си с "джалоросите". Специалния е имал среща със собствениците на тима, на която е съобщил, че ще остане верен на проекта.

През изминалия месец се появиха най-различни информации за евентуални нови дестинации за Моуриньо. В медиите се споменаваше завръщане в Реал Мадрид или Челси, като дори се съобщаваше и за акостиране в ПСЖ.

Моуриньо върна Рома на европейската карта

Специалния акостира в Рим през 2021 година и успя да изведе "вълците" до титлата в третия по сила европейски турнир Лигата на конференциите. През настоящия сезон пък възпитаниците на Моуриньо се борят със "зъби и нокти" за влизане в топ 4 на Серия А, за да могат да се подвизават в Шампионска лига догодина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пауло Дибала ще съди Ювентус за голяма сума пари?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички