Гарет Бейл: Радвам се, че отново бях в игра


Гарет Бейл: Радвам се, че отново бях в игра
Снимка: Getty Images

1202 0

Звездата на Уелс Гарет Бейл се завърна в игра след двумесечно отсъствие поради контузия в ахилеса. Той игра едно полувреме при победата на "драконите" над Беларус с 5:1 и така записа своя мач номер 100 за националната селекция.

"Чувствах се добре, имам нужда да вляза в кондиция за мачове, което не се постига лесно. Решихме, че 45 минути са достатъчни, а освен това контролирахме срещата. Беше планирано да играя 45 минути и при положение, че имахме два гола аванс на почивката, нямаше нужда да рискуваме още 15 минути.

Не бях играл от два месеца и планът беше, че ако водим в резултата, ще бъда сменен, за да спестя сили за вторник. Предварителният план беше да играя 45 минути", обясни Бейл. "Хубаво щеше да е да изляза от терена под овациите на публиката, но имаме само 5 смени и най-важен е отборът. Наслаждавах се на мача и се радвам, че отново бях в игра", добави 32-годишната звезда на Реал Мадрид.

Тимът ще срещне Белгия в решаващ мач на 16 ноември, като ще се надява на победата или равенство, за да участва в баражите. При поражение Уелс ще трябва да разчита на грешна стъпка на Чехия срещу Естония. Наскоро агентът на Бейл направи интересно разкритие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички