Флуминенсе стана шампион за първи път от 10 години, четириног фен на отбора взриви мрежите с реакцията си (ВИДЕО)


Флуминенсе стана шампион за първи път от 10 години, четириног фен на отбора взриви мрежите с реакцията си (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

1331 0

След 10-годишно прекъсване 31-кратният шампион на Бразилия - Флуминенсе, стана шампион на Рио де Жанейро в събота след равенство 1:1 срещу Фламенго и общ резултат 3:1. С общо 3 гола блесна нападателят на "'Флузао" - Херман Кано, който реализира две попадения в първия двубой и едно в реванша, като дори пропусна и дузпа. Трите попадения на нападателя бяха достатъчни да донесат първия такъв трофей във витрината на клуба от 2012 г.

Славата, поставила лика на футболиста на първа страница обаче му беше бързо отнета от неочакван герой. Това направи четириног фен на клуба от Рио де Жанейро. Куче, облечено в цветовете на бразилския клуб, обиколи мрежите. Причина за това бе начинът, по който домашният любимец отпразнува головете в първия мач. 

На видеото се вижда как кучето стои пред телевизора, съсредоточено в събитията на терена. Типично като човек-фен на отбора си се изправя на крака от вълнение при всяка атака на любимците си. След като топката влиза във вратата на съперника, то започва да лае и подскача.

Човек би си помислил, че кученцето просто се радва на всеки един шум и гол по телевизията. Това обаче далеч не е така. Когато неговият отбор получава гол от Фламенго, то седи на земята без никаква реакция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички