Фиорентина чака Кирил Десподов на полуфинала за Лига на конференциите! (ВИДЕО)


Фиорентина чака Кирил Десподов на полуфинала за Лига на конференциите! (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1570 0

Кирил Десподов и ПАОК ще играят с италианския Фиорентина, ако се класират на полуфинала в Лига на конференциите. В момента гърците играят с Брюж и резултатът хич не е добър за тях - 0:2, а им трябва победа....

"Виолетовите" победиха Виктория Пилзен с 2:0 в 1/4-финала реванш и след 0:0 в първия мач продължиха напред. Фио изпусна няколко чисти гола и удари общо 3 греди в мача, Виктория Пилзен стартира добре, но после затъна в посредственост и завърши срещата едва с два неточни удара общо.

Чехите можеха и да стигнат до дузпи, но ключов се оказа червеният картон на Каду в 68-та минута. Пилзен устиска до продълженията, но там Нико Гонсалес най-сетне разпечата вратата им, а в началото на втората част Кристиано Бираги завърши една хубава контраатака и реши всичко.

Още: Реваншите от 1/4-финалите в Лигата на конференциите НА ЖИВО: Дузпи на Лил - Астън Вила! (ВИДЕО)

В другия ранен мач Лил победи Астън Вила с 2:1 след голове на Юсуф Язъчъ и капитана Бенжамен Андре. За "виланите" скъпоценното попадение вкара Мати Кеш в края на мача. В крайна сметка англичаните продължават напред след изпълнение на дузпи - 4:3, като Емилиано Мартинес хвана ударите на Набил Бенталеб и Андре. 

Любопитно бе, че Мартинес получи жълт картон в 39-та минута за бавене на играта, както и още един, по време на дузпите, но остана на терена, защото правилото гласи, че картоните, изкарани по време на наказателните удари се броят само за това време, а не сборно от целия мач. Иначе казано - 1 жълт картон за 120 минути игра и 1 за дузпите, без да бъде изгонен с червен, но в същото време аржентинецът ще бъде наказан за първия полуфинал с Олимпиакос.

Бивш играч на ПАОК обяви Десподов за крило №1 в Гърция, но намери и негов минус

"Радвам се, че ме послуша" или как Кирил Десподов прецака Игор Тиаго в Лига на конференциите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички