ФИФА свиква скоростна спешна среща, ще се състои утре


ФИФА свиква скоростна спешна среща, ще се състои утре

811 0

ФИФА свика спешна среща, която ще се проведе чрез конферентен видеоразговор по подобие на начина, по която се състоя тази на УЕФА. Това ще се случи още утре, като ще бъдат обсъдени важни събития в дългосрочен план.

Сред тях ще са някои предложения за промени, като такива, свързани с ново Световно клубно първенство през 2021, 2022 или 2023 година. ФИФА иска да намери решение, с което да повлияе на календара за международните мачове преди края на април.

Освен това, президентът на ФИФА - Джани Инфантино, потвърди, че вече се водят разговори относно договорите на играчите с техните клубове, както и трансферите, които ще се осъществяват. Ето какво още каза италианецът:

"ФИФА обсъжда обявяването на всякакви нужни изменения или временно отпускане на Правилата за статута и трансфера на играчите. Това ще се направи с цел да се защитят договорите както за играчите, така и за техните клубове" - сподели Инфантино.

Междувременно, изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, зададе няколко изключително любопитни въпроси, чийто отговор се надява скоро да чуе. Вижте какви са те и преценете дали биха получили отговор още утре - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама