Феновете на Швеция скочиха на Маркус Берг заради пропуск


Феновете на Швеция скочиха на Маркус Берг заради пропуск
Снимка: Getty Images/Guliver

922 0

Нападателят на Швеция Маркус Берг е получил оскърбителни коментари по свой адрес след мача с Испания (0:0) от група Е на Евро 2020. Доскорошният играч на ФК Краснодар изпусна едно от най-чистите положения в срещата, с което си навлече гнева на привържениците.

"Трябва да те лишат от шведско гражданство", "Ти си позор за страната", "Изгори своя паспорт" - това са само част от коментарите, които е получил опитният нападател по свой арес. Впоследствие обаче съобщенията с подобен характер са били изтрити.

Въпреки това се намериха и доста защитници на Берг. Един от коментарите гласеше: "Ако не сте футболист, не знаете какво чувстват те. Ако не разбирате, няма смисъл да коментирате. Играчите свършиха добра работа на терена и заслужават похвали", гласеше коментарът.

Самият Берг отказа да общува с журналистите след двубоя, а вратарят Робин Олсен го подкрепи като заяви, че критиките от страна на феновете към берг са "смешни и нелепи", като "даже не си струва тази тема да бъде обсъждана".

Вижте и статистиката на Испания в мача с Швеция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички