Фенербахче мачка всички наред, а в Турция се заканиха: Идва ред на Лудогорец


Фенербахче мачка всички наред, а в Турция се заканиха: Идва ред на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2083 0

Фенербахче вече е изцяло съсредоточен върху предстоящия мач с Лудогорец. Без никаква почивка между двубоите "фенерите" започнаха подготовка и се готвят на пълни обороти, отбелязаха медиите в Турция. В група H в Лигата на Конференциите разградчани са трети с 3 точки от два мача, докато съперникът им бе безгрешен срещу Нордселанд и Спартак Търнава.

В Турция вече чакат с нетърпение мача с Лудогорец

"Идва ред на Лудогорец" е едно от заглавията е изданията, като описват поредните победи за тима в турската Суперлига. В неделя отборът победи Хатай с 4:2 в мач от турското първенство, като гостите също нямаха поражение до срещата с "фенерите".

Така Фенербахче спечели 17-ата си поредна победа за сезона, след като изигра общо 17 мача. Още по-впечатляващ ще е броят, ако сметнем и срещите от миналия сезон. Поредните победи за тима от Истанбул набъбва на 19.

Позабравен нападател се завръща, очаква се пълен стадион

В тренировката под ръководството на треньора Исмаил Картал титулярните играчи от последния мач са направили възстановяваща тренировка.  Другите футболисти са се съсредоточили върху упражнения за бързина и пасове след загрявките. Тренировки с тима е започнал нападателят Емре Мор, който от доста време е контузен и работи отделно от отбора. За последно е взел участие в двубой през юли месец.

В южната ни съседка очакват стадионът да е пълен, като вече са пуснати в продажба и билетите. "Цените на билетите за мача на Лудогорец започват от 600 лири и достигат до 11 хиляди лири. Очаква се в четвъртък трибуните отново да бъдат изцяло пълни", пише "Fanatik". А Лудогорец официално обяви завръщането на Георги Демренджиев начело на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички