Официално: Лудогорец пак се раздели с Ивайло Петев


Официално: Лудогорец пак се раздели с Ивайло Петев
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1798 0

Шампионът и хегемон в българския футбол за последните над 10 години Лудогорец официално обяви раздялата със своя старши треньор Ивайло Петев. Той приключва втория си престой при разградчани след 39 мача, в които записа 26 победи, 6 равенства и 7 загуби.

В съобщението се посочва, че решението е било взето след равенството срещу Арда в Първа лига. Припомняме, че той и целият спортно-технически щаб подадоха оставки след 1:7 в Лигата на конференциите от Нордселанд, но те не бяха приети.

В съобщението не се посочва кой е новият старши треньор на "орлите", но изглежда сигурно, че това ще бъде Георги Дерменджиев, който също е водил клуба в миналото. Ето какво написаха от клуба по повод раздялата:

"ПФК Лудогорец се раздели със старши-треньора Ивайло Петев. Решението бе взето в неделя вечер след нулевото равенство с Арда в Кърджали.

Какво стори Ивайло Петев при втория си престой в Лудогорец?

Ивайло Петев се завърна в Лудогорец в началото на март 2023 година. Той изведе отбора до златен дубъл - 12-а поредна титла и трета Купа на България.

При втория престой на Ивайло Петев Лудогорец записа 26 победи, 6 равенства и 7 загуби в 39 мача във всички турнири.

Клубът благодари на Ивайло Петев и му пожелава успех в кариерата занапред!" - гласи съобщението. Така вече само шестима са оцелелите треньори в Първа лига от началото на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички