Етифак - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме борбата за титлата на Кристиано Роналдо и компания?


Етифак - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме борбата за титлата на Кристиано Роналдо и компания?
Снимка: Getty Images

2141 0

Кристиано Роналдо и съотборниците му в Ал Насър преследват до последно титлата в Саудитската професионална лига. На пътя им събота вечер застава Етифак, който приема на своя стадион звездно присъствие в лицето на бившия ас на Реал Мадрид.

"Рицарите на Наджд“ са втори в класирането с актив от 63 точки. На две пред тях е Ал Итихад, на който предстои наглед лесна среща с 12-тия Ал Фейха. Ал Насър не държи ситуацията в свои ръце и ще трябва да се надява на грешна стъпка от възпитаниците на Нуну Санту 2 мача преди края на надпреварата.

Етифак от своя страна не играе за нищо друго освен за честта си до края на кампанията. Отборът е 10-и в подреждането при записани 9 победи, 6 равенства, 13 загуби и спечелени 33 точки.

Съперничеството 

В исторически план тези два тима са се срещали 36 пъти. Ал Насър грабва победата в 17 от тях, 9 губи, а 10 завършват при равен резултат. Последният мач помежду им се състоя на 22-ри януари и завърши с победа с 1:0 в полза на "рицарите на Наджд".

Къде да гледаме?

Срещата между претендента за титлата и "командосите" е с начален час 21:00 ч. (българско време). Тя не намира място в българския ефир, но ще бъде предавана ПРЯКО по Astro, COSMOTE Sport, MEGOGO, Premier Sport 1, RMC Sport, Sport Extra, SportKlub, SportKlub, SportKlub, Sport TV. Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Етифак - Ал Насър НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички