Емоционално сбогуване: Анхел Ди Мария разкри кога спира с националния отбор


Емоционално сбогуване: Анхел Ди Мария разкри кога спира с националния отбор
Снимка: Getty Images

1138 0

Опитното крило на Аржентина и Бенфика Анхел ди Мария ще играе за националния си отбор до края на Копа Америка, която е през лятото на 2024 г. в САЩ. Това съобщи самият футболист с пост в социалната мрежа Instagram.

Емоционално сбогуване

"Копа Америка ще бъде последният път, когато нося фланелката на Аржентина, с цялата болка в душата си и усещайки буца в гърлото си, аз се сбогувам с най-красивото нещо, което ми се е случило в кариерата ми, носейки я, изпотявайки се и го чувствам с цялата си гордост. Благодаря ви, фенове, благодаря ви, семейство, благодаря ви, приятели и съотборници, ние продължаваме да творим история", написа Анхел пред своите 26.6 милиона последователи в Instagram.

35-годишният нападател може да се похвали със 136 мача с екипа на "гаучосите", в които има на сметката си 29 гола и 29 асистенции.

С фланелката на Аржентина Ди Мария спечели Копа Америка през 2021 година. Триумфира във "Финалисима" година по-късно, а най-големият му успех бе отново през 2022-а, когато с "Ла Албиселесте" вдигна световната купа в Катар, а и вкара на финала срещу Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички