Анхел Ди Мария скочи на критик на Лионел Меси: Ходи да плачеш някъде другаде


Анхел Ди Мария скочи на критик на Лионел Меси: Ходи да плачеш някъде другаде
Снимка: Getty Images

1243 0

През последните дни имаше не само хвалби, но и доста критики относно избора Лионел Меси да вземе осмата си "Златна топка". Един от най-критичните гласове беше този на бившия германски футболист Лотар Матеус, който бе и национален селекционер на България.

"Въпреки че съм фен на Меси, мисля, че това е фарс. През годината Холанд се представи по-добре от Меси. Незаслужено е победата на Меси. За мен няма начин да се пренебрегне постигнатото от Холанд".

Критики, но и защита за Меси

"Diario Olé" побърза да акцентира върху изявленията, направени от легендарния полузащитник, спечелил "Златната топка" през 1990 г., и ги сподели в Instagram. В същата публикация обаче сънародникът на Меси и съотборник в Аржентина Анхел ди Мария се намеси, за да отговори на германеца. "Ходи да плачеш някъде другаде", коментира той, последван от смях емотикони.

Въпреки че Меси беше диригентът за Аржентина на Световното първенство в Катар, той не блестеше на клубно ниво през въпросната година. Нещо, което Матеус използва, за да оправдае мнението си по въпроса. "За мен Холанд е най-добрият играч за последните дванадесет месеца, който спечели големи титли с Манчестър Сити – Шампионска лига, Висша лига и ФА Къп – и счупи рекордите за отбелязани голове". А междувременно от Барселона готвят специален план за Меси, макар все още да не са водили разговори с футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички