Нова информация за контузията на Лионел Меси, над Париж се възцари спокойствие


Нова информация за контузията на Лионел Меси, над Париж се възцари спокойствие
Снимка: Getty Images

1279 0

На 8 февруари ПСЖ отпадна за втора поредна година на 1/8-финалите за Купата на Франция, този път от Олимпик Марсилия след загуба с 1:2 на "Велодром".

Това обаче не беше единствената лоша новина за Кристоф Галтие и феновете на парижани, защото в часовете след срещата се появиха информации, че Лионел Меси се е контузил и вероятно ще пропусне първия сблъсък с Байерн Мюнхен от 1/8-финалите в Шампионска лига, който ще се проведе на "Парк де Пренс" на 14 февруари.

На фона и на неяснотата около състоянието на Килиан Мбапе, който пък получи травма на 1 февруари срещу Монпелие, ситуацията за ПСЖ действително беше започнала да изглежда критична, но поне според "GOAL" положението с аржентинеца не е толкова лошо и в Париж са напълно спокойни преди битката с Байерн.

Изданието пише, че Меси със сигурност ще бъде съхранен и няма да играе при гостуването на Монако утре вечер (11 февруари, 18:00 ч., 23 кръг на Лига 1)! Допълва се, че клубът следи изкъсо състоянието на световния си шампион и на този етап е уверен, че няколко дена почивка ще са му достатъчни, за да бъде готов да се изправи срещу германския колос и актуален лидер в Бундеслигата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристоф Галтие след отпадането за Купата на Франция: Футболистите са разочаровани и депресирани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички