Пол Погба заяви какво му е попречило да се развие с екипа на Манчестър Юнайтед


Пол Погба заяви какво му е попречило да се развие с екипа на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2000 0

Новият стар футболист на Ювентус - Пол Погба бе представен официално пред италианските медии. Футболистът се завърна обратно на Ботуша след 6-годишен престой на Острова с екипа на Манчестър Юнайтед

Французинът веднага даде изявление пред медиите и посочи какво му е попречило да разгърне пълния си потенциал на "Олд Трафорд:

"Вярвам в съдбата. Щастлив съм от всички мои решения. Това е животът. Щастлив съм от годините в Манчестър, станах мъж. Не мисля, че съм допускал грешки. Имаше и интерес и от други клубове, но когато избрах Ювентус, сърцето ми ми подсказа, че това е правилната дестинация", заяви халфът. 

"Имах много проблеми в Манчестър като контузии, различни мениджъри и начина, по които ме позиционираха на терена. Знам, че тук играем повече с трима полузащитници. Отляво или отдясно, там се чувствам уверен. Мога да играя и пред защитната линия", добави Погба.

Пол Погба и Манчестър Юнайтед не успяха да се разберат за подновяването на контракта на футболиста и се стигна до логичното - първият си тръгна от "Олд Трафорд". Сега обаче той е там, където неведнъж е заявявал, че се чувства истински щастлив.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой футболист се подсилва в атака Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички