Екс звезда на ЦСКА: Турската Суперлига може въобще да не се поднови


Екс звезда на ЦСКА: Турската Суперлига може въобще да не се поднови
Снимка: Getty Images

1326 0

Турция ще остане без елитен спорт до момента, в който свършва настоящият сезон в страната. Това още е в сферата на вероятностите, а информацията дойде от бившия футболист на ЦСКА - Тиаго Родригес.

Халфът, който играе в турския Генчлербирлиги, разказа и дали е усетил разрушителното земетресение, което погуби над 40 000 души в Турция и Сирия. Именно заради него Суперлигата на Турция може да не се подновява изобщо.

"Бях в тренировъчния лагер, когато е станало земетресението, и не усетих нищо, но жена ми, която беше вкъщи, го е усетила много. Когато стигнах до мобилния си телефон, имах около 15 или 20 обаждания от нея и членове на семейството, които бяха тук с нас. Всички бяха вкъщи, трябваше да вземат двете ни деца и да слязат по стълбите на блока, който е 36-етажен. Ние живеем на 14 етаж. Но, за щастие, всичко беше наред", сподели португалецът пред tribuna.express.pt.

"Казват, че на 3-ти или 4-ти март ще започне относо шампионатът, но не знам, защото има отбори, които вече се отказаха. Има много версии, някои казват, че ще спрат първенството и че то ще завърши така, както е било при спирането му. Ще има новаци в елита и никой няма да изпадне, но нищо не е решено още", допълни Родригес.  А ето кои два елитни клуба се отказаха да доиграят сезона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички