Екипите на Северна Македония за Евро 2020: Рис ще надъхва съседите


Екипите на Северна Македония за Евро 2020: Рис ще надъхва съседите
Снимка: Getty Images

2577 0

Наближава дългоочакваното Европейско първенство по футбол, което ще се състои през това лято. Отборите там ще бъдат наблюдавани от цяла Европа и голяма част от света, което налага мотивация за по-добро представяне на терена, но и стилна визия. Ето защо от SportLive.bg ви представяме екипите, с които ще играят съставите. Този път обръщаме внимание на Северна Македония.

Титулярната тениска, с която Северна Македония ще играе на ЕВРО 2020 е в тъмно червен цвят и е разработена от фирмата Jako. По яката и отстрани на екипа се забелязват бели ивици. Резервната фланелка е почти изцяло в бяло, но с жълто по ръкавите и яката. Третият екип пък е черен на цвят, но се виждат и електриково оранжеви детайли по него.

Интересно е да се отбележи, че в предната част на екипа е вградена графика с глава на рис, тъй като прякорът на Северна Македония е "Рисовете". Емблемата на страната на гърдите също е изпипана добре и се забелязва, че е обърнато внимание на детайлите в нея! Президентът на съседите ни Стево Пендаровски дори подари екип на Северна Македония на папа Франциск преди броени дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички