Nostrabet обобщава: Всички важни детайли за EURO 2020


Nostrabet обобщава: Всички важни детайли за EURO 2020
Снимка: Getty Images/Gulliver

1188 0

Все по-често ще чувате за предстоящия вълнуващ европейски турнир, с който ще се почете 60-тата годишнина на УЕФА. Практически беше миналата година, но не трябва да се изненадваме от фактите - ситуацията наложи една кратка пауза и феновете не могат да чакат повече. Ето защо препоръчваме да видите какво точно предлагат Nostrabet в тяхната специална селекция за Еврoпейскo първенствo пo футбoл 2020 и точно там ще открием всички най-важни подробности, които всеки запалянко търси. Ето и някои интересни факти, които трябва да знаем.

Стартовата дата е вече обявена, започваме от 11 юни и продължаваме до 11 юли 2021 г. За да може да се отбележи една по-сериозна годишнина, УЕФА решава да ангажира 11 града, за да може повече почитатели на футбола да бъдат част от този специален момент. Ето защо ще видим, че мачове ще се играят в Лондон на стадион Уембли, след това ще трябва да обърнем внимание на Санкт Петербург, както и на стадионите в Баку, Мюнхен, Рим и други. Най-близките футболни дестинации до родните фенове са, Букурещ и Будапеща, но Амстердам, Глазгоу и още няколко специални дестинации ще ни гарантират перфектното изживяване. Правилата не се променят толкова много, впрочем ще видим, че най-добрите два отбора от групите ще продължат напред в класирането и ще се борят за колкото се може по-добри изяви.

Страните, които играят ролята на домакини,  автоматично  ще изиграят всички мачове в групите и ще предоставят терена за тестване на уменията. Дания се е отказала от своето домакинство и практически ще проведе своите срещи в Русия. Може би един от най-важните факти е да обърнете малко повече внимание на билетите, които между другото не са много символични, а директно показват, че УЕФА иска да капитализира приходи, но препоръчваме да видите и още един важен факт, тепърва трябва да се запознаете с някои предписания относно ковид мерките, като за целта може да използвате дори приложение и да видите какво наистина се случва от другата страна на играта.

Повечето фенове ще имат правото и възможността да върнат своите билети,  ако се наложи, а ако има промени, отново ще получите информация директно в мобилното приложение. За съжаление не трябва да забравяте, че не всички стадиони ще приемат пълният си капацитет от хора, което обяснява и значително по-високата цена. Това, което трябва да запомним е, че финалът е запазен за Лондон, откъдето се смята, че започва цялата Евро сага в миналото.

Следващата важна подробност е, че ако търсите някои от най-добрите цени за билетите, трябва да насочите вниманието си директно към северната съседка, защото там, макар и да нямаме възможност да видим някои от големите отбори, спокойно можем да видим някои приятни балкански изненади. Освен това стадионът там няма никакво намерение да спазва ограничения и смята да се възползва от пълния 100% капацитет.

Следователно ако искате да бъдете част от Евро 2020, това е едната дестинация. Втората по-интересна остава Баку, където билетите също са доста разумни, но самолетните ще се окажат малко по-сериозно предизвикателство. Препоръчваме да обърнете много внимание и на някои други изисквания за гостуване в дадена страна, но винаги може да обърнете внимание и на детайлния анализ,  за да не изпуснете най-важното от един запомнящ се турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички