Египетски треньор почина от инфаркт след драматична победа


Египетски треньор почина от инфаркт след драматична победа
Снимка: Unplash

2161 0

Египетският треньор Адам Ел-Селадар почина от инфаркт на 53-годишна възраст. Това се случи след като той бурно отпразнува победния гол на своя Ал-Мажд срещу Ел Заря във втората по сила дизивия на Египет.

Във втората минута от добавеното време Ал-Мажд спечелиха с драматичен гол. Празненствата в съблекалнята обаче бързо затихнаха, тъй като треньорът Ел-Селадар се почувства зле, след което беше откаран спешно в болница.

Няколко часа по-късно от клба съобщиха за смъртта на специалиста. Ал-Мажд обявиха шестдневен траур и следващият им мач от шампионата беше отменен. Като футболист Ел-Селадар направи име с отбора на Исмаили през 90-те години, като спечели Висшата лига на Египет и Купата на страната.

Проблемите със сърцето станаха обсъждан проблем във футбола след няколкото индицента, случили се на най-високо ниво. По време на Евро 2020 Кристиан Ериксен получи сърдечен арест по време на мача Дания - Финландия и му беше поставен дефибрилатор. Серхио Агуеро също имаше проблеми със сърцето по време на мача на Барселона срещу Алавес. Един от ръководителите на каталунците потвърди, че Агуеро спира с футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички