Ръководител на Барселона не потвърди, че Агуеро спира с футбола


Ръководител на Барселона не потвърди, че Агуеро спира с футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1373 0

Вицепрезидентът на Барселона Рафа Юсте коментира информацията, че нападателят на тима Серхио Агуеро ще прекрати кариерата си. Причина за това ще бъдат сърдечните проблеми, които бяха открити на аржентинския голмайстор. 33-годишният Агуеро записа едва 4 мача за каталунците в Ла Лига и вкара един гол.

"Не мога да потвърдя, че Агуеро ще сложи край на кариерата си. Има тримесечен период на наблюдение, решението ще бъде взето, когато той премине курс на лечение", заяви Юсте, цитиран от испански медии.

Информацията, че нападателят приключва кариерата си дойде от журналиста Жерар Ромеро. Според него през следващата седмица ще има пресконференция, на която аржентинецът ще обяви, че слага край на кариерата си.

Серхио Агуеро премина в Барселона от Манчестър Сити като свободен агент изминалото лято. Проблемите със сърцето му се проявиха за първи път по време на мача с Алавес (1:1)в 12-и кръг на Ла Лига. Тогава звездата бе заменен още в първото полувреме. Говори се, че футболист, с когото Кун има много общи неща, ще го замени на "Камп ноу" - вижте подробности. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички