Дузпа подарък? И Роналдо се разписа срещу Меси, не и без "драма" (ВИДЕО)


Дузпа подарък? И Роналдо се разписа срещу Меси, не и без "драма" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4895 0

След като Лионел Меси вкара срещу Роналдо само за 180 секунди, логичното се случи и португалецът също успя да се разпише в приятелския мач между ПСЖ и сборен отбор на Ал Насър и Ал Хилал. 

За разлика от Меси обаче, португалецът не вкара от игра, а от дузпа, перфектно изпълнена в горния ляв ъгъл на вратаря. Изпълнението бе категорично, както сме свикнали да виждаме от Кристиано, но нарушението веднага доведе до дискусии в социалните мрежи. 

Правилно ли отсъдиха дузпа за нарушение срещу Роналдо?

В ситуацията, топката беше центрирана към границата на малкия пеналт, където Кристиано Роналдо успя пръв да стигне до топката и да отправи удар, преди да се сблъска с вратаря Навас в 33'. 

Топката излезе в аут, но последва сигнал на арбитъра и дузпа за сборния отбор на двата отбора от Саудитска Арабия. Факт е, че сблъсък има между двамата, а Роналдо е пръв до топката, но и без този удар между играчите, Кристиано нямаше да насочи по различен начин кълбото. 

За сходно нарушение пък на Световното срещу Полша дузпа получи Меси, като тогава също не бяха малко коментарите, че това е една от "най-леките" дузпи на шампионата. 

Видео от ситуацията и от точното изпълнение - под статията, а след това се насочете към това, което се случи в последния двубой между Меси и Роналдо

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички