Драма в края и напрежението достави успех на Нидерландия над Уелс


Драма в края и напрежението достави успех на Нидерландия над Уелс
Снимка: Gulliver/GettyImages

1198 0

Изключителна драма в последните минути позволи на Нидерландия да стигне до втора поредна победа от третото издание от Лигата на нациите. Това се случи, след като „лалетата“ водеха до 92-ата минута на Уелс с 1:0, след като Теун Коопмайнерс откри резултата в британската страна и сякаш всичко отиваше в полза на гостите при визитата им.

Само че Рис Норингтън-Дейвис, който е бранител във втородивизионния Шефийлд Юнайед изравни резултата във втората минута от добавеното време и вдигна на крака феновете на „драконите“ на стадиона в Кардиф.

И сякаш слисани, предвкусвайки точката, то Уелс и техните фенове забравиха, че има още три минути от добавеното време, когато блестящ пас на Маласия намери Вут Вегхорст, а нападателят на Бърнли матира вратаря на Уелс и донесе успеха на „лалетата“.

Така Нидерландия е на върха в група 4 от Лига А за Лигата на нациите с 6 точки, след като в предния мач победи с категоричното 4:1 Белгия като гост. Уелс пък е на дъното с нулев актив след две поредни загуби, като в предната среща Полша срази състава на британците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички