Доверете се на Риека и Партизан в квалификациите на Лига Европа


Доверете се на Риека и Партизан в квалификациите на Лига Европа

1343 0

Благодарение на богатите си собственици и най-вече на треньора на отбора Ненад Грачан, Риека се намира в страхотна форма. В този мач те излизат със най-добрият възможен състав. Участие в срещата няма да могат да вземат Мочини, Мейлс и Кнежевич, но те не са основни футболисти и едва ли тяхната липса ще бъде от съществена роля.

Голмайстора на Риека Андрей Крамарич е във вихъра си и е неудържим в първенството! В 5 кръга той е вкарал 9 гола, а в Лига Европа за 2 мача е отбелязал едно попадение. Риека има впечатляващите 18 поредни победи като очакваме и безпроблемна 19-та поради факта че Шериф не притежава същата класа. Другите причини да се доверим на хърватите, че те са отпочинали доста повече от своя противник. Последният им мач беше на 16.08., когато победиха Славен Белупо 3-0 у дома и освен това другия те са домакини в двубоя и няма да им се налага да пътуват, а и пред домашна публика и стените помагат.

Прогноза: Риека - Шериф 1

Отборът на Партизан приема Нефтчи Баку в спор за влизане в групите на Лига Европа. Домакините бяха отстранени от Лудогорец в Шампионската Лига след две равенства-0:0 и 2:2, но отбелязаните голове на чужд терен изпратиха българския отбор напред. Гостите пък стигнаха дотук след като отстраниха Копер и Чихура. Двата тима се срещнаха един срещу друг преди две години отново в квалификациите за Лига Европа.

Тогава сръбският тим продължи след гол на чужд терен след две равенства-0:0 и 1:1. Очаквам Партизан да излязат крайно мотивирани на терена, за да се реваншират пред феновете си заради отпадането от Лудогорец. Факторът домакинство също е от голямо значение за "гробарите", които намалиха пасив от два гола в миналия им мач в евротурнирите, след като публиката им ги мотивира до краен предел.

Прогноза: Партизан - Нефтчи 1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички