Очаквайте много голове на Днепър - Хайдук


Очаквайте много голове на Днепър - Хайдук
Снимка: Getty Images/Guliver

1511 0

В първа среща от плейофната фаза на Лига Европа украинският Днепър приема хърватският Хайдук Сплит. Домакините отпаднаха в 3 предварителен кръг на Шампионска лига от Копенхаген като записа равенство у дома загуби при гостуването си в Дания с 2:0 и така отбора ще трябва да се задоволи с участие във втория по сила турнир. Гостите в тази среща пък стигнаха до тази фаза след два драматични двубоя срещу Шахтьор Караганди. В първата среща, която се изигра в Казахстан Хайдук записа загуба с 4:2 и задачата пред хърватите в реванша изглеждаше много трудна, но след победа с 3:0 Хайдук се класира за плейофите.

Първенствата и в двете първенства започнаха преди около месец и двата отбора вече са навлезли във форма. Днепър записа 4 победи в 4те изминали кръга до сега и има впечатляваща голова разлика от 8:0 и въпреки това се намира на 2 позиция , тъй като Шахтьор Донецк има същия актив и голова разлика 10:1. Хайдук започна сезона с равенство и загуба, но след това отбора се стабилизира, а в последните 2 кръга успя да отбележи впечатляващите 11 гола. Със сигурност Днепър е фаворит в тази среща, а с оглед многото голове, които падат в срещите на тези два отбора се очаква мача да е с над 2.5 гола.

Прогноза: Днепър - Хайдук над 2.5 гола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички