Малуда и треньорът му в Трабзонспор се хванаха за гушите


Малуда и треньорът му в Трабзонспор се хванаха за гушите

1347 0

Френският полузащитник Флоран Малуда, известен с играта си в Челси, където изкара 6 години, се забърка в огромен скандал в настоящия си клуб Трабзонспор. Заради скандала, който си спретна с треньора Вахид Халилходжич, французинът скоро ще напусне клуба.

Малуда е вбесил наставника си с отказ да гледа видеа с играта на руския Ростов, с който турският тим играе у дома в плейофите на Лига Европа утре.

След тренировка Халилходжич, който е бивш селекционер на Алжир, попитал футболистите дали ще останат, за да направят разбор на играта на Ростов. Но 34-годишният Малуда отказал да остане с оправданието, че ще разучава противника у дома. Треньорът се вбесил от отношението му и двамата се сбили. Наложило се да ги разтървават. След това футболистът е бил отстранен от заниманията на отбора.

Според турските журналисти конфликтът не е бил угасен, така че французинът ще си търси нов клуб преди затварянето на трансферния прозорец.

Малуда премина в Трабзонспор през лятото на 2013 г. от Челси и изигра за турците 29 мача, в които се разписа 7 пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички