Докато Ливърпул играеше с Арсенал: Мохамед Салах хем изпусна дузпа за Египет, хем топката се озова във вратата на Танзания (ВИДЕО)


Докато Ливърпул играеше с Арсенал: Мохамед Салах хем изпусна дузпа за Египет, хем топката се озова във вратата на Танзания (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10195 0

В неделя (7-и януари) привечер, докато Ливърпул се бореше с Арсенал за ФА Къп, националният отбор на Египет играеше контрола срещу този на Танзания.

"Фараоните" надделяха с 2:0 пред 75 000 зрители в Кайро, а двубоят бе част от подготовката на тима за турнира Купа на Африканските нации, който започва на 13-и януари.

*Египет е в една група с Гана, Кабо Верде и Мозамбик!

Салах изпусна дузпа, но топката се озова във вратата

31-годишният Мохамед Салах бе капитан на Египет, а в 73-тата минута, при аванс от 1:0, той получи възможност да се разпише от дузпа. 

Ударът му от бялата точка обаче нацели горната греда, топката тупна пред голлинията, отби се от тялото на плонжиралия страж на Танзания и все пак влезе във вратата за 2:0.

Салах видно не бе доволен от изпълнението си и прие поздравленията на съотборниците си без особено желание. Логично, попадението бе записано като автогол на вратаря Аиши Манула.

Ето и пълен репортаж от Египет 2:0 Танзания

*Иначе, ето кои 39 футболисти напускат Висшата лига заради Купата на Африканските нации и Купата на Азия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички