Юрген Клоп готви "изненада" за привържениците на Ливърпул - но я издаде


Юрген Клоп готви "изненада" за привържениците на Ливърпул - но я издаде
Снимка: GettyImages

9490 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди сблъсъка с Арсенал от ФА Къп. Жребият определи два от най-добрите тима в Англия да се срещнат още на старта на надпреварата. Водеща тема на пресконференцията на германския специалист бе Мохамед Салах.

Египтянинът ще отсъства за няколко седмици, тъй като ще участива на Купата на африканските нации с Египет. Покрай това Клоп сподели, че ще има изненада. По всяка вероятност ще видим Ливърпул в различна схема на игра.

"Как можем да заместим Салах? Специалното нещо за него е, че може да играе винаги. В срещите, в които му давах почивка, той вероятно е бил физически готов да стартира, но мисля, че има логика от време на време да получава почивка.

Още: "Ще вкара 5 гола за Ливърпул в един от мачовете, след като Салах го няма"

Как ще играе Ливърпул без Мохамед Салах?

Сега ще видим. Имаме различни опции. Можем да променим схемата на игра. Когато Мо играе, има смисъл да сме подредени и да играем по специфичен начин, за да е на любимата му позиция. Заслужава го, а и е най-полезен. Но когато го няма, трябва да бъдем креативни и може би ще бъдем.

Мохамед Салах и Джо Гомес в прегръдка

Не знам какво ви изненадва след толкова много години, но вероятно ще ви изненадам. Не само за да има изненада, но ще видим, вероятно ще я има. Нека видим" - сподели Клоп на пресконференцията. Пред медиите говори и Микел Артета, който пък открои три важни факта преди Арсенал - Ливърпул.

По-добър от Меси, Холанд и Мбапе? Обясниха как Нунес може да се превърне в №1

Нов удар по Юрген Клоп и Ливърпул: Доминик Собослай също пропуска дербито с Арсенал

Пълен списък: Общо 39 футболисти ще напуснат английската Висша лига заради турнирите в Африка и Азия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички