В Мадрид: Мбапе става играч на Реал до дни, сделката ще е рекордна


В Мадрид: Мбапе става играч на Реал до дни, сделката ще е рекордна
Снимка: Getty Images

10446 0

Сагата с Килиан Мбапе продължава, но според последните новини от Мадрид това може да не е така още дълго. Френският нападател не е на предсезонното турне на Пари Сен Жермен, като се опитват да му уредят трансфер.

Ше бъде играч на Реал Мадрид в идните няколко дни

Единствената сделка, която той иска обаче изглежда, че е с Реал Мадрид.  След като отхвърли предложението да играе за Ал-Хилал, парижани вярват, че той вече е сключил договор с "белия балет".

Рамон Алварес де Мон заяви пред "RadioMarca", че безизходицата между Мбапе и ПСЖ е към своя край, твърдейки, че "той е близо до това да стане играч на Реал Мадрид".

Алварес де Мон допълни, че бъдещата такса ще бъде световен рекорд от 230 милиона евро, въпреки факта, че той ще е на разположение безплатно следващото лято. Отбелязва се, че част от тази такса ще бъде отделена за самия Мбапе.

Дали обаче няма да се стигне до пореден обрат, както се случи няколко пъти преди това - предстои да разберем. По-рано от саудитския Ал-Хилал предложиха рекордната в света на футбола оферта от 300 млн. евро за Мбапе, но той дори не пожела да говори с тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички