Американски тим е бил "много близо" до сделка с Кристиано Роналдо


Американски тим е бил "много близо" до сделка с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2044 0

Кристиано Роналдо е бил "много близо" до подписване с екипа на МЛС - Спортинг Канзас Сити, преди да реши да премине към отбора от Саудитска Арабия - Ал Насър.

Спекулациите се разпространяват около бъдещето на Роналдо, след като по-рано този месец беше потвърдено, че той се е разделил с Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие. 37-годишният футболист, който се завърна на "Олд Трафорд" едва преди около 18 месеца, не успя да си осигури трансфер миналото лято и се очакваше да напусне през януарския трансферен прозорец.

Роналдо беше силно свързван с преминаване в Ал Насър в продължение на месеци до онзи ден, когато беше потвърдено, че сделката е напълно договорена . Сега обаче стана ясно, че тимът от Саудитска Арабия не е единственият отбор, който е ухажвал петкратния носител на Златна топка.

Председателят на Спортинг Канзас Сити - Роб Хайнеман ретуитира публикация от The Blue Testament , която потвърждава, че отборът от МЛС преговаря с Роналдо „от седмици“ в опит да се постигне сделка. Твърди се още, че екипът на Роналдо е бил впечатлен от офертата, за която се твърди, че е "много близка" до рекордния договор, предложен от Ал Насър, и е провел "множество срещи" със Спортинг Кей Си, преди да бъде взето окончателно решение.

Примамването на Роналдо в Съединените щати би представлявало голям удар за лигата, с доклади по-рано тази година, които твърдят, че Интер Маями, франчайзът, притежаван от Дейвид Бекъм , се опитват да убедят Лионел Меси да продължи кариерата си в Съединените щати.

Още при представянето си като играч на Ал Насър, Кристиано Роналдо обясни решението си да обърне гръб на Европа и да покаже на Азия на какво е способен

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички